Green Slot
4.0

 Green Slot

De gokkast Green Slot van Endorphina maakt gebruik van een tijdloos speelveld: drie rollen met drie symbolen op iedere rol. Ook de manier van spelen is tijdloos, net als de symbolen zelf. Hiermee lijkt Green Slot op heel wat andere gokkasten bij de legale Nederlandse goksites. Hoe het spel dan wel verschilt van andere titels? Met bijvoorbeeld de vermenigvuldigers. 

Home »  Green Slot

Green Slot specificaties

Software:Endorphina
Soort spel:Gokkast
Winlijnen:20
Rollen:5
Min. inzet:€ 0,05
Max. inzet:€ 50
Jackpot:Nee
RTP:96,09%
Bonusspel:Nee
Progressief:Nee
Wild-symbolen:Ja
Scatter-symbolen:Nee
Stacked symbolen:Nee
Multiplier:Ja
Gratis spins:Nee
Datum online:28 mei 2023

Spelregels voor Green Slot

Het speelveld van Green Slot bestaat uit drie rollen met drie rijen. Er zijn altijd vijf winlijnen: drie horizontale lijnen en twee diagonale lijnen. Iedere combinatie bestaat uit drie symbolen op een winlijn, waarbij de wild, een knoepert van een groene diamant, alle andere symbolen kan vervangen. 

Er zitten ook vermenigvuldigers verstopt in het spel, al komen die niet voorbij als gewone symbolen. In plaats daarvan telt een vol speelveld van kersen, pruimen, citroenen, druiventrossen of watermeloenen als een dubbele winst, in vergelijking met de gewone waardes. 

Ook geeft iedere combinatie spelers de optie om het gokspel te spelen. In dit gokspel krijgen spelers een speelkaart te zien, met daarnaast vier omgekeerde speelkaarten. Het is de bedoeling om uit die vier een kaart te kiezen die hoger is dan de zichtbare kaart.

Symbolen

Zoals gebruikelijk in games met deze symbolen, hebben veel symbolen dezelfde waarde. Bijna net zo gebruikelijk is dat de kersen het minste waard zijn: 4x de inzet per winlijn. Voor pruimen, citroenen en druiventrossen is de winst 8x de inzet. 

Hogere symbolen beginnen met de watermeloen voor 16x de inzet. Een klavertje vier is 20x de inzet, een hoefijzer is 40x de inzet. De grote rode 7s zijn 80x de inzet, terwijl de wilds het meeste waard zijn: 160x de inzet voor iedere combinatie.

Bonusspel

Er zitten geen extra’s in het spel, naast het gokspel. 

Conclusie

Wij van Gokpedia.nl vinden Green Slot is in veel opzichten een klassiek slot zoals er nogal wat van zijn in het online casino. Heel veel extra’s zijn er ook niet, hoewel het gokspel niet op de gebruikelijke manier werkt. Ook is er vanzelf een vermenigvuldiger actief als de lagere symbolen het hele speelveld vullen.