Eggz! Power Combo
4.0

Eggz! Power Combo

Afgaand op de naam van de slot Eggz! Power Combo, vermoedden we in eerste instantie een slot rondom paaseieren dat de deadline niet haalde. Hoewel gekleurde eieren wel degelijk centraal staan, is het thema hier echter een prehistorische grot met bijbehorende holbewoners.

Home » Eggz! Power Combo

Behalve de eieren (die in ieder geval niet van kippen komen), staat ook het vuur centraal. Met het thema weet Eggz! zich in ieder geval al te onderscheiden van veel andere games bij de legale goksites in Nederland, terwijl de gekleurde eieren zelf voor verschillende features zorgen die in de gratis spins ook gecombineerd kunnen worden.

Eggz! Power Combo specificaties

Software:All41 Studios
Soort spel:Videoslot
Winlijnen:40
Rollen:5
Min. inzet:€ 0,20
Max. inzet:€ 100
Jackpot:Ja
RTP:96,40%
Bonusspel:Ja
Progressief:Nee
Wild-symbolen:Ja
Scatter-symbolen:Ja
Stacked symbolen:Ja
Multiplier:Nee
Gratis spins:Ja
Datum online:6 juli 2023

Spelregels voor Eggz! Power Combo

Het speelveld van Eggz! Power Combo bestaat uit vijf rollen met vier symbolen op iedere rol. Er zijn veertig winlijnen die van links naar rechts werken en minimaal drie symbolen nodig hebben. Doordat veel symbolen gestapeld voorkomen, zijn er meestal meerdere combinaties mogelijk. 

Op de rollen komen gewone symbolen voorbij, de wilds die helpen om gewone combinaties te maken en ook gekleurde eieren. Die gekleurde eieren zijn een soort scatters. Links van het speelveld wordt bijgehouden hoe dicht ieder ei is bij het uitkomen. Als een ei uitkomt (door meerdere symbolen te verzamelen), levert dat bepaalde gratis spins op met een feature die bij het ei hoort. 

Symbolen

De gewone symbolen die voor gewone combinaties zorgen, zijn verdeeld over twee soorten: kaartsymbolen en afbeeldingen. De kaartsymbolen zorgen voor de lagere winsten, met 0,75x de inzet voor een maximale combinatie van ieder symbool. 

Een homp vlees aan een bot is 2,5x de inzet waard, net als de knots, de baby en de dame. Voor de mannelijke holbewoner winnen spelers 5x de inzet, al levert dit symbool als enige ook een klein bedrag op met twee symbolen op rij. 

Extra’s / Bonusspel

Die andere symbolen zijn de eieren. Ieder ei staat voor een eigen bonus, maar het is ook mogelijk om de bonussen te combineren:

  • Het paarse ei geeft vijf gratis spins met ‘nudging wilds’. Op het moment dat er een wild verschijnt, wordt deze op de hele rol gezet. Ook is het speelveld hier groter, met 100 winlijnen in plaats van 40. 
  • Met het groene ei worden er speciale munten op de rollen gezet. Deze munten hebben letters, die bij de jackpots horen die naast het speelveld staan. Door het hele woord van een jackpot te verzamelen, valt die jackpot inderdaad. Behalve letters is het ook mogelijk om gewone bedragen op een munt te zien. 
  • Het blauwe ei zorgt voor een vermenigvuldiger. Deze vermenigvuldiger wordt per spin bepaald op 2x, 3x of 5x en is van toepassing op alle winsten. 

Op het moment dat een van deze gratis spins bezig zijn, is het mogelijk om extra spins te winnen door hetzelfde ei nog eens op de rollen te zetten. Hierbij worden ook de functies gecombineerd. Het paarse ei geeft bijvoorbeeld altijd het hogere speelveld (en de nudging wilds), het groene en blauwe ei geven altijd tien spins en die munten. 

Conclusie

Eggz! Power Combo was niet wat we verwachtten. In plaats van een casinospel rondom Pasen, speelt Eggz! zich af rond een grot met holbewoners. De dinosauruseieren zorgen voor drie verschillende bonussen, die voor het beste effect ook gecombineerd kunnen worden. Vooral die combinaties zorgen dat dit spel zich weet te onderscheiden, zelfs als het thema al origineel genoeg is. Spelers kunnen nu op deze verrassende gokken met echt geld bij een van de legale aanbieders.

Veelgestelde vragen over Eggz! Power Combo

Wat is de RTP voor dit slot?

De RTP voor Eggz! Power Combo is 96,40%.

Zitten er ook bonussen in Eggz! Power Combo?

Ja, er zijn drie bonussen, die ook gecombineerd kunnen worden. 

Wat is de maximumwinst?

De maximumwinst is 10.000x de inzet. 

Zijn er ook andere slots zoals Eggz! Power Combo?

Dit is het tweede spel met de Power Combo, met Chests of Gold Power Combo als eerste versie.