Yggdrasil lanceert 3 Lucky Leprechauns in aanloop naar St. Patrick’s Day

Home » Yggdrasil lanceert 3 Lucky Leprechauns in aanloop naar St. Patrick’s Day
Home » Yggdrasil lanceert 3 Lucky Leprechauns in aanloop naar St. Patrick’s Day

Yggdrasil, een toonaangevende spelmaker, heeft zojuist het nieuwe online gokspel ‘3 Lucky Leprechauns’ uitgebracht ter ere van St. Patrick’s Day. Het spel is ontwikkeld in samenwerking met partner studio 4ThePlayers en werd aangekondigd op beide websites. De gokkast heeft een speelveld van 5×3 en biedt 243 manieren om te winnen. Spelers kunnen kiezen uit verschillende kabouters, waaronder een zeldzame vrouwelijke kabouter.

De Leprechaun Trail-bonus feature wordt geactiveerd wanneer spelers drie potten met goud verzamelen. Hier kunnen ze genieten van geldprijzen, extra spins winnen of zich klaarmaken voor een Pick-A-Win-bonus. Drie scatters geven spelers toegang tot het begin van het pad en wanneer ze de top bereiken, ontvangen ze de maximale prijs van 5000x. De nieuwe online gokkast heeft een gemiddeld-hoge volatiliteit en de RTP is maximaal 96%.

Yggdrasil, met Zweedse roots en vestigingen in zowel Zweden als Malta, staat bekend als een van de best presterende spelmakers in de gokindustrie. Het bedrijf blijft zich richten op zijn Scandinavische achtergrond en lanceert regelmatig spellen met een Scandinavisch thema.

Deze Zweedse softwareprovider is ook populair bij de meeste legale goksites in Nederland. Op deze website kunnen spelers populaire casino spellen spelen zoals Vikings Go Berzerk, Valley of the Gods, Joker Millions, Holmes and the Stolen Stones.