Schitterende Giveaway bij 777.nl

Home » Schitterende Giveaway bij 777.nl

Gokpedia.nl houdt je graag op de hoogte van de nieuwe promoties, ditmaal een speciale giveaway bij 777.nl. Elke maandag tot donderdag vóór 23:59 uur van 31 juli tot en met 31 augustus 2023.

Hoe kun je meedoen:

 • Schrijf je in op 777.nl door op de knop “Inschrijven” te klikken.
 • Plaats een minimale inzet van €7 op 777.nl.
 • Voor elke inzet van €7 ontvang je 1 lot voor de trekking.

De prijzen

1e – 10e prijs: 100 Gratis Spins voor spellen van NetEnt.
11e – 50e prijs: 50 Gratis Spins voor spellen van Red Tiger.

Voorwaarden

De minimale inzetvereiste is om in aanmerking te komen is 7 euro. Alleen spelers van 24 jaar en ouder kunnen deelnemen aan deze actie. Winnaars worden binnen 24 uur na afloop van de actieperiode geselecteerd en krijgen bericht van hun prijs via e-mail. De winsten worden toegevoegd als bonus met een inzetvereiste van 1 keer.

Geldigheid van Gratis Spins

 • De 100 gratis spins voor spellen van NetEnt zijn te gebruiken op Wild Bazaar, Starburst, Wolf Cub, Willies Hot Chillies en Wild Worlds.
 • De 50 gratis spins voor spellen van Red Tiger zijn te gebruiken op Cash Volt, Dynamite Riches, 777 Strike, Mega Pyramid en Five Star.
 • De gratis spins worden elke vrijdag toegevoegd aan gekwalificeerde spelers na afloop van de actie en zijn 10 dagen geldig.
 • De gratis spins worden toegevoegd in de vorm van contant geld zonder inzetvereiste.
  De waarde van elke draai bij spellen van Red Tiger is €0,10 en bij spellen van NetEnt is het €0,20.
  Informatie over de actie

Informatie over de actie

Om mee te doen aan deze speciale promotie, geef je als deelnemer toestemming op per e-mail of SMS op de hoogte te blijven van de prijs. Legale goksite 777.nl behoudt zich het recht om op elk gewenst moment de voorwaarden van deze promotie te wijzigen, in te trekken of compleet te verwijderen.