Relax Gaming onthult de langverwachte Money Cart 3

Home » Relax Gaming onthult de langverwachte Money Cart 3
Home » Relax Gaming onthult de langverwachte Money Cart 3

Relax Gaming, de populaire spelontwikkelaar, heeft aangekondigd dat de nieuwe gokkasten waar iedereen op heeft gewacht, Money Cart 3, binnenkort uitkomt. Het spel zal in april worden uitgebracht en zal ook speelbaar zijn in Nederland.

De nieuwste gokkast van Relax Gaming heeft een hoge volatiliteit met een maximale prijs van 100.000x de inzet en bevat verschillende “opwindende functies” volgens de ontwikkelaar.

De lancering van het spel staat gepland voor 12 april 2023. Naar verwachting zal Money Cart 3 ook beschikbaar zijn bij online casino’s in Nederland die de spellen van Relax Gaming aanbieden op hun website. Het team bij Relax Gaming is enthousiast over de release:

“Maak je klaar voor de terugkeer van Necromancer, Sniper, Collector en Collector-Payer. Ontdek ook een aantal nieuwe machines, zoals de Persistent Shapeshifter, die bij elke draai verandert in een willekeurig kenmerk, de Absorber, die alle vermenigvuldigers opslorpt en bij zichzelf optelt, en de Tommy Gun, die wordt vastgehouden door de Payer of Sniper en gericht is op één type symbool. Dit is een baanbrekend moment in de geschiedenis van online gokken. De hype-trein is onderweg.”

De RTP van Money Cart 3 is 96%, terwijl de maximale potentiële winst van 10.000x de inzet twee keer zo hoog is als in Money Cart 2 (5000x). Money Cart 2 werd in juli 2020 gelanceerd.

Over Relax Gaming

Relax Gaming is een populaire spelontwikkelaar die in 2010 werd opgericht in Estland en zich in de eerste jaren vooral richtte op de ontwikkeling van online bingospellen. In de afgelopen jaren zijn er steeds meer videoslots aan het assortiment toegevoegd en zijn de spellen van Relax Gaming beschikbaar op steeds meer Nederlandse goksites, waaronder goksites met iDeal die een licentie van de Kansspelautoriteit (KSA) hebben verkregen. Enkele bekende spellen van Relax Gaming zijn Dead Man’s Trail, de Money Train-reeks en Book of 99.