Oud-ambassadeurs Wesley en Andy krijgen een eigen tv-programma

Home » Oud-ambassadeurs Wesley en Andy krijgen een eigen tv-programma

Vanaf 29 augustus beginnen Andy van der Meijde en Wesley Sneijder hun eigen televisieprogramma gemaand ‘Andy vs Sneijder: Scoren in de klederklasse.’ De bekende oud-voetballers en BetCity-ambassadeurs zijn in het programma de nieuwe trainers van de slechtste teams van Nederland. De nieuwe televisie show zal te zien zijn op Veronica, vanaf 28 augustus.

Het nieuwe televisieprogramma

De twee gaan in het nieuwe programma ‘Andy vs Wesley: Scoren in de kelderklasse’ twee van de slechtste amateurteams coachen. Om vervolgens het tegen elkaar om te nemen.

De oud-rolmodellen van online goksite BetCity.nl en TOTO moeten ieder een amateurvoetbalteam coachen naar de overwinning. Sneijder zal de coach zijn van het mannenteam VV Riel. Andy zal proberen om RKSV Saasveldia 6 naar de overwinning te slepen. Beide ploegen zullen uiteindelijk tegen elkaar voetballen voor de overwinning op een van de velden van voetbalclub AGOVV te Apeldoorn.

De show zal waarschijnlijk voor veel vermaak zorgen, aangezien beide heren goed met elkaar kunnen opschieten en grappenmakers zijn. Beide heren mogen ook de hulp in schakelen van vrienden en oud-collega’s.

Gokpedia kijkt uit naar de eerste aflevering en wij laten je graag weten wat wij van de eerste aflevering vinden. Hou ons op de hoogte!